EN

-

FR

-

NL

Isabelle Beelen heeft een verleden in babyspeciaalzaken en vertegenwoordigt Lorena Canals al een tiental jaren.

WAAROM LORENA CANALS?

“Afgezien van het feit dat de collectie een uniek aanbod op de markt biedt, heeft Lorena Canals altijd waarden verdedigd die voor mij dierbaar zijn, zoals vakmanschap, kwaliteit, betrouwbaarheid, enz. Bovendien verbindt zij zich ertoe het milieu en de menselijke waarden te respecteren. Naar mijn mening vertegenwoordigt het merk een echte toegevoegde waarde met een sterke emotionele inhoud die het verschil maakt!

De Lorena Canals collectie is ook zeer compleet dankzij de tapijten, kussens, manden, poefs, plaids, wanddecoraties, speelgoed,... Wat de stijl van uw huis ook is, er is voor elk wat wils: zowel voor ouders als voor kinderen.” Isabelle Beelen

Isabelle Beelen is veel meer dan een commercieel agentschap... Een rariteitenkabinet!

HET EERSTE WASBARE TAPIJT

TER WERELD

HET VLEKKELOZE TAPIJT

Lorena Canals is de bedenker van het WASHABLE tapijt concept. Het verhaal begint wanneer de ontwerpster een tapijt wilde kopen voor de kamer van haar dochters zodat ze het niet steeds naar de stomerij hoefde te brengen. Ze ontdekte dat dit type vloerkleed niet bestond op de markt en besloot de niche te vullen door haar eigen wasbare tapijten te ontwerpen en te produceren in India.

Onze wasbare tapijten zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren, vormen en maten. Ze kunnen overal in huis worden gebruikt, van uw woonkamer, de kinderkamer, de keuken of de badkamer.

OMDAT HET LEVEN GEBEURT

Tegenwoordig kunnen al onze tapijten gemakkelijk thuis worden gewassen dankzij de kwaliteit van hun natuurlijke vezels. Ze zijn ideaal voor dagelijks gebruik, voor huizen met kinderen en huisdieren, omdat u kan makkelijk vlekken verwijderen door ze gewoon in de wasmachine te stoppen..

Heb je sap gemorst? Geen probleem. Heeft uw kind er chocolade overheen gesmeerd? Geen probleem. Hebt u na een regenachtige dag bij het binnenlopen modder op uw tapijt? Geen probleem. Onze wasbare tapijten maken uw leven makkelijker. Gooi uw tapijt gewoon in de wasmachine, en dat is het - u heeft een nieuw tapijt!